MattiTorvinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Rajatarkastaukset

Rajoja ei voi sulkea, mutta entäs pikakäännytykset?

Presidentti Niinistö ja moni muu on todennut ettei Suomi voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse. Palaaminen rajatarkastuksiin lännessä ei estä turvapaikanhakijan maahanpääsyä; ei estänyt itärajallakaan pari vuotta sitten, Niinistö sanoo.

Aletaan kaikki työttömiksi ja pelastetaan Suomi!

Tänään uutisoitiin, että , että kaikki maailman ihmiset saavatkin halutessaan Suomesta toimeentulotuen. Ilmeisesti kaikilta kovalla työllä aikaansaaduilta kiristyksiltä putosi nyt pohja, kun YLE:n artikkelin mukaan myös laittomasti Suomessa oleskeleva on oikeutettu toimeentulotukeen:
http://yle.fi/…/tiesitko_suomi_antaa_toimeentulotuk…/9128126

Ruotsi aloittaa rajatarkastukset - Pakolaiskriisi kaipaa yhä ratkaisua

Ruotsin sosialidemokraattinen hallitus on eilen ilmoittanut ottavansa käyttöön tilapäiset rajatarkastukset maan etelärajoilla. Perinteisesti liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa ajanut Ruotsi, jonka nykyinen ja edellinen pääministeri toivottivat pakolaiset tervetulleiksi, on nyt tiukentamassa kontrolliaan. Jopa hallituksen tukipuolueet Ympäristöpuolue ja suomalaista sisarpuoluettaan radikaalimpi Vasemmistopuolue ovat antaneet siunauksensa tilapäisille rajatarkastuksille. Tämä voinee kertoa vain siitä, että tilanteen pelätään aidosti karkaavan hallinnasta.

Villiä menoa Torniossa! Sisäministeri Orpo, herätkää

 

Torniossa on ollut villi viikonloppu. Olen ollut yhteydessä useisiin luotettaviin henkilöihin jotka työskentelevät Torniossa. Osa suoraan pakolaisvirran kanssa ja osa välillisesti. Uutiset jotka kuulin olivat hyvin huolestuttavia. On aika arvioida sisäministerin toimintaa.

Rajalla seisova Rajan virka-auto on ainoa merkki Suomen valtiosta. Se ei pysäytä tai ohjaa. Pakolaiset kävelevät ohi tai ajavat ohi. Paras esimerkki oli kun pakolaismiehet pyysivät em auton henkilökunnalta taksikyytiä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä